CZAKÓ ZSOLT IDEGENVEZETŐNK ÉS ELŐADÁSAI

– CZAKÓ ZSOLT –

Csoportkíséréssel, idegenvezetéssel foglalkozik 1997 óta, amelyet inkább hobbinak tart, mintsem munkának.  Ezen felül több éves szakmai tapasztalatot szerezett utazási, utaztatási területen is. A Határtalanul programban is részt vesz, mint idegenvezető. A Magyarországi Idegenvezetők Szövetsége által, 2018-ban kiírt: Az év idegenvezetője díjra is felterjesztett és díjazott szakember.

Fő szakterülete: Tata és környéke, Magyarország és Közép-Európa országai. Magyarul, románul és angolul beszél.

ZSOLT ÁLTAL TARTOTT ONLINE ELŐADÁSOK

KORZIKA, A TENGERBŐL ELŐBÚJT ALPOK ÉS ILLATOK SZIGETE

2022. január 15. (szombat) 19:30

Még meg sem látod Korzikát, de már érzed illatát! – mondta a sziget híres szülötte Bonaparte Napoleon. És valóban! Alig ér az utas a sziget közelébe máris a machia-bozótos ezernyi virágának illata érezhető. Vadregényes sziget, melyen megtalálható a szelíd káprázatos tengerpart, vad sziklaszurdok, félelmetes hegyorom, romantikus vízesés. Az ember is megalkotta a természet csodájának mintájára a maga csodáit, hiszen ezen sziget szinte minden szeglete más! A korzikaiak kultúrája ezer szállal kötődik a kontinenshez. Településeik épületeiben visszaköszön a szárazföl hatása. Mégis merőben más, hiszen háttérként a természet színpada jelenik meg az Alpok nyúlványának képében!

Tartson velünk egy virtuális (képzeletbeli) túrán Korzika szigetére, ahol házigazdaként körbe vezeti önöket Czakó Zsolt idegenvezető.