JELENTKEZÉS KÉPZELETBELI ONLINE ÉLMÉNYUTAZÁSOKRA

Kedves Útitársunk!

Idegenvezetőink által tartott online utazási és művészettörténeti előadássorozatunk alkalmaira az alábbi Megrendelő kitöltésével és elküldésével tud jelentkezni illetve bérletet vásárolni. 

Amennyiben valamilyen okból nem sikerül elküldenie a megrendelést, akkor a fenti adatokat az info@pannoniatravel.hu e-mail címre is elküldheti.

​JELENTKEZÉS VÉGLEGESÍTÉSE – FIZETÉS ÉS VISSZAIGAZOLÁS.

A jelentkezését és bérlet megrendelését az alábbi bankszámlára történő utalással tudja véglegesíteni:

BANKI ADATOK: 

Pannonia Humana Kft.     

K&H Bank: 10404065-50526968-72661005 

Közlemény: “online utazás” – amennyiben nem saját nevében történik az utalás, úgy kérjük az előadáson résztvevő nevét feltüntetni. 

A részvételi díjak beérkezését követően kollégáink küldik Önnek az előadásra feljogosító linket (az előadás napján 14 óráig) és a számlát. 

A Képzeletbeli utazásokhoz jó szórakozást kívánunk!

Utazási utalványok és online előadások vagy bérletek felhasználhatósága:

  • A hétköznapi előadások esetében minimum 8 órával az előadás kezdete előtt, a hétvégi előadások esetén pedig legkésőbb péntek 12 óráig szükséges a bejelentkezést e-mailben megtenni, megadva a kuponkódot és a beazonosításhoz és kapcsolattartáshoz szükséges adatokat: név, e-mail cím, telefonszám, számlázási cím és a kiválasztott előadások dátumait és címeit.
  • Az 5-10-20 alkalmas online előadás bérletek minimum 5 előadásonként válthatók be.
  • A megvásárolt 5-10-20 alkalmas bérletek vagy az ajándékutalványok átruházhatók, de nem válthatók vissza, azonban a már lefoglalt előadások nem cserélhetők fel másik előadásokra és nem is ruházhatók át.
  • Az 5-10 alkalmas online előadás bérletek vásárlására korábban kiállított utazási utalványok is felhasználhatók, amennyiben az utalvány összege nem haladja meg a megvásárolni kívánt előadások, bérletek összegének értékét.
  • A 20 alkalmas online előadás bérletek vásárlására korábban kiállított utazási utalványok is felhasználhatók korlátozás nélkül.
  • Az online előadás részvételi jegyek vagy 5-10-20 alkalmas bérletek vagy az ajándékutalványok érvényességi ideje 2021. december 31