Programajánló a Színes 2 Hetes műsormagazin 2021. április 22-i számában

UTASAINK VÉLEMÉNYEI

“Többször voltunk 1 napos belföldi utakon a Pannonia Utazási irodával, télen és ősszel is. Minden alkalommal felkészült idegenvezető volt velünk. Az irodai háttérmunka (jelentkezés, szerződés, fizetés) mindig zökkenőmentesen és korrektül zajlott. Mi mindig elektronikus úton intéztük ezeket. Az Irodában egyszer jártam, amikor az egyik utazás alkalmával a buszon felejtett napszemüvegemet kaptam vissza. Ez külön jól esett, hiszen jeleztem az Irodának és ők azonnal utánanéztek, hogy megvan-e a szemüveg. Biztos, hogy máskor is fogok velük utazni, amikor számomra érdekes utat találok.”

M. D. Mariann  

 

“Több éve többször utaztunk a Pannónia Travellel. Mindig nagyon jól éreztük magunkat, ezután is Veletek szeretnénk utazni.”

Benkő Laci
Omega

 

“Több éve veszek részt az utazási iroda álltal szervezett utakon és teljesen elégedett, vagyok a magas szinvonalúra emelt programokkal. Ismerősöknek és ismeretlenek is jó szívvel ajánlom a Pannonia utazási iroda programjait.”

Vujovich Ferenc

 

“Többször utaztam már az Irodával. Eddig a várakozásaimnak mindig megfelelt a program, az élmények fantasztikusak voltak. Nekem az ár is elfogadható, Szeretném még többször is, ha Önökkel utazhatnék.”

Süveges Julianna

 

“Az Önökkel történő utazások mindig jól szervezettek  voltak, s semmi kívánni valót nem hagytak maguk után. Az idegenvezetők is remekül helyt álltak. A programban ígértek maradéktalanul teljesültek. Máskor is szívesen utazok Önökkel, s bárkinek teljes szívvel ajánlom ezt az utazási irodát.”

Üdvözlettel: dr.Szilágyiné Csornai-Kovács Beatric

 

“Már nagyon sokat utaztam az utazási Irodaán keresztül,de minden utazásom alkalmával az idegen vezetőtől a szervezőn keresztűl mindent meg tettek azért,hogy az utasok jól érezzék magukat. Egész úton,már iduláskor el kezdődött a folyamatos tájékoztatás,merre járunk,a nevezetességeket,részletesen el mondták. Magam és utas társaim nevében MAXIMÁLISAN meg voltunk elégedve. KÍVÁNOK további jó utakat ,amit igénybe is veszünk.”

Üdvözlettel Julia

 

“Két alkalommal voltunk útitársak a Pannonia Program- és Utazási Iroda szervezésében. Előbb Velence, a csodák városa, majd Nápoly és Capri, a számunkra legcsodálatosabb helyek egyikén. A buszos és a repülős utunk tervezése, szervezése a profizmus legmagasabb szintjét mutatta, az idegenvezetést pedig a felkészült, bájos személyek emelték a vártnál magasabb szintre. Az utazások tervezett programja és a végrehajtás szinkronban volt. Semmilyen bonyodalom, akadály nem hátráltatta kellemes útjainkat. Az utak ár-érték aránya megfelelő volt. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek a továbbiakban is.”

Üdvözlettel Farkas Péter és neje, Hortenzia, Pécs

 

Facebook üzenetben kaptuk

“Már több utazási irodával utaztam, de a legjobban az Önök irodája, a Pannónia nyerte el a tetszésemet.A továbbiakban is Önökkel szeretnék utazni.”

“Csak pozitívan említhetem a jó szervezéseket és a felkészült, gondoskodó idegenvezetőket.”

“Csak jót tudok mondani az iroda szolgáltatásairól a lányommal utaztunk és megvoltunk elégedve a szolgáltatással. Amit ígértek azt kaptuk.”

“Én már utaztam az iroda által szervezett programmal és maximálisan meg voltam elégedve. Erre a bizonyíték, hogy az idén is általuk szeretnék menni egy jó kis útra.”

“Utaztam az irodával és teljesen meg voltam elégedve. Ráadásul külön kiemelném az idegenvezetőt és minden utazáshoz, mindenkinek ilyen megelégedést kívánok.”

“A Pannonia utazási irodával sokszor voltam belföldi és külföldi útjukon. Minden alkalommal a legjobb volt a tapasztalatom. Igényes, tartalmas, jól szervezettek a Pannonia utazási iroda útjai. Ha tehetem velük utazom.” 

“Tökéletes programok,hiba nélkül”

“A Pannónia Utazási Irodával utaztunk a bécsi Adventre. Jó volt a busz, profi a sofőr és az idegenvezető is kiválóan látta el feladatát.”

“Velencében jártunk Önökkel,és el nem mondható az a figyelmesség, kedvesség, ahogy a vezetőnk vigyázott ránk.Nagyon sok történetet tett hozzá a csupasz látnivalóhoz, tudott minket irányítani,terelni, hogy merre mit érdemes megnézni,ügyelve a szabad programra is.”

“Mindig szerettem önökkel utazni Korrekt az idegen vezető, busz sofőr , és az egész Iroda való színű hogy többször is utazom önökkel.”

“Megbízható, korrekt iroda. Eddig teljesen elégedett vagyok.”

“Ajánlom mindenkinek bátran az utazási irodát, jó a szervezése és biztonságos.”