Pannonia                          Program- és Utazási Iroda
Kultúrában utazunk

Jelentkezés a "Képzeletbeli utazások" élő online utazási előadásokra

Előadások száma Törzsutas ár Újutas ár
1-4 alkalom díja 1.100 Ft/fő/alkalom 1.200 Ft/fő/alkalom
5 alkalmas bérlet díja 4.900 Ft/fő 5.500 Ft/fő
10 alkalmas bérlet díja 8.500 Ft/fő 9.000 Ft/fő
20 alkalmas bérlet díja 14.900 Ft/fő 15.900 Ft/fő
Az űrlapot sikeresen elküldted!

Amennyiben valamilyen okból nem sikerül elküldenie a megrendelést, akkor a fenti adatokat az info@pannoniatravel.hu e-mail címre is elküldheti.


JELENTKEZÉS VÉGLEGESÍTÉSE - FIZETÉS ÉS VISSZAIGAZOLÁS

A jelentkezését és bérlet megrendelését az alábbi bankszámlára történő utalással tudja véglegesíteni:

BANKI ADATOK: Pannonia Humana Kft.     K&H Bank: 10404065-50526968-72661005 Közlemény: "online utazás" - amennyiben nem saját nevében történik az utalás, úgy kérjük az előadáson résztvevő nevét feltüntetni. 

A részvételi díjak beérkezését követően kollégáink küldik Önnek az előadásra feljogosító linket (az előadás napján délig) és a számlát. 

A Képzeletbeli utazásokhoz jó szórakozást kívánunk!

Szellemi termék védelme: A fenti leírás a Pannonia Travel (Pannonia Humana Kft.) szellemi terméke és tulajdona. Annak engedély nélküli részleges vagy teljes másolása, terjesztése, kereskedelmi célra történő felhasználása jogszabályba ütközik és jogi intézkedéseket von maga után. A „Képzeletbeli utazások” online előadások anyaga Pannonia Travel (Pannonia Humana Kft.) és az előadók szellemi terméke és tulajdona. Annak engedély nélküli részleges vagy teljes másolása, terjesztése, kereskedelmi és oktatási célra történő felhasználása jogszabályba ütközik és jogi intézkedéseket von maga után.