Pannonia                          Program- és Utazási Iroda
Kultúrában utazunk

JELENTKEZÉS a Pannonia Program- és Utazási Iroda útjára 

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhet a kiválasztott útra. Jelentkezésének elküldése után munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Adja meg email címét a visszaigazolás és további kapcsolattartás érdekében!
Adja meg mobilszámát a hatékony ügyintézés érdekében!
Adja meg lakcímét az utazási szerződés megkötéséhez!
Adja meg melyik városnézésre jelentkezik!
Adja meg a kiválasztott indulási dátumot!
Adja meg az utastársai nevét!
Kérjük, jelezze szeretne-e értesülni aktuális ajánlatainkról.
A jelentkezési űrlapot sikeresen elküldte, a Pannonia Program- és Utazási Iroda munkatársai hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

Az űrlap elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy a Pannonia Humana Kft. az általam megadott postai és e-mail címre vagy telefonszámomra általános, vagy a korábbi vásárlásaim illetve érdeklődéseim alapján testreszabott hírlevelet, reklámokat, elektronikus hirdetést és egyéb tájékoztatásokat és ajánlatokat küldjön, vagy egyébként megkeressen a Pannonia Humana Kft. és partnerei által forgalmazott termékekről és nyújtott szolgáltatásokról. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatom az info@pannoniatravel.hu e-mailcímre vagy a Flórián udvar, 1033 Budapest, Polgár u. 8-10. „E” épület, első emelet postai címre küldött üzenettel, illetve az adatkezelés részletes feltételeit az Pannonia Humana Kft. adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, amely az adatvédelmi-tájékoztató weboldalon érhető el.