Pannonia                          Program- és Utazási Iroda
Kultúrában utazunk

Bérlet vásárlása ajándékba

Az online utazási és művészettörténeti előadássorozat díjai:

Előadások száma Törzsutas ár Újutas ár Listaárak
5 alkalmas bérlet díja 4.700 Ft/fő 5.200 Ft/fő 6.900 Ft/fő
10 alkalmas bérlet díja 8.200 Ft/fő 8.700 Ft/fő 10.900 Ft/fő
20 alkalmas bérlet díja 13.900 Ft/fő 14.900 Ft/fő 17.900 Ft/fő

Az alábbi űrlap kitöltésével ajándék bérletet* vásárolhat. Minden megrendelésről visszaigazolást küldünk, amelyben minden megrendelési adat szerepel. A visszaigazolás mellett díszajándékutalványt küldünk elektronikusan, amelyen az ár nem kerül feltüntetésre, csupán a megvásárolt alkalmak száma és a felhasználás tudnivalói, így ideális arra, hogy szerettünknek ajándékba adjuk.

Az űrlapot sikeresen elküldted!

Utazási utalványok és online előadások vagy bérletek felhasználhatósága: 

  • A hétköznapi előadások esetében minimum 8 órával az előadás kezdete előtt, a hétvégi előadások esetén pedig legkésőbb péntek 12 óráig szükséges a bejelentkezést e-mailben megtenni, megadva a kuponkódot és a beazonosításhoz és kapcsolattartáshoz szükséges adatokat: név, e-mail cím, telefonszám, számlázási cím és a kiválasztott előadások dátumait és címeit.
  • Az 5-10-20 alkalmas online előadás bérletek minimum 5 előadásonként válthatók be.
  • A megvásárolt 5-10-20 alkalmas bérletek vagy az ajándékutalványok átruházhatók, de nem válthatók vissza, azonban a már lefoglalt előadások nem cserélhetők fel másik előadásokra és nem is ruházhatók át.
  • Az 5-10 alkalmas online előadás bérletek vásárlására korábban kiállított utazási utalványok is felhasználhatók, amennyiben az utalvány összege nem haladja meg a megvásárolni kívánt előadások, bérletek összegének értékét.
  • A 20 alkalmas online előadás bérletek vásárlására korábban kiállított utazási utalványok is felhasználhatók korlátozás nélkül.
  • ​Az online előadás részvételi jegyek vagy 5-10-20 alkalmas bérletek vagy az ajándékutalványok érvényességi ideje 2021. december 31.


Technikai részletek

Az előadásokat zártcsoportban, az előadók, képek és video, hang megosztására is alkalmas, biztonságos rendszerű ZOOM alkalmazás segítségével bonyolítjuk. A megrendelést és az előadás lefoglalását követően e-mailben egy online "beszállókártyát", azaz egy link-et küldünk minden egyes előadás kapcsán. Erre a linkre történő rákkattintással kérnek engedélyt az utasok az ún. admin-tól, aki 1-2 percen belül az előzetes képzeletbeli utaslista alapján engedi "beszállni a repülőbe" utazni vágyókat. Ezt követően üdvözöl bennünket az idegenvezető, aki az előadás házigazdája lesz. Technikai kérdés esetén kérjük hívja +3630 592-6107 irodai telefonszámunkat.

JELENTKEZÉS VÉGLEGESÍTÉSE - FIZETÉS ÉS VISSZAIGAZOLÁS

A jelentkezését és ajándék bérlet megrendelését az alábbi bankszámlára történő utalással tudja véglegesíteni:

BANKI ADATOK: Pannonia Humana Kft.     K&H Bank: 10404065-50526968-72661005 Közlemény: "online utazás" - amennyiben nem saját nevében történik az utalás, úgy kérjük az előadáson résztvevő nevét feltüntetni. 

A részvételi díjak beérkezését követően kollégáink küldik Önnek az előadásra feljogosító linket (az előadás napján délig) és a számlát. 

A Képzeletbeli utazásokhoz jó szórakozást kívánunk!

Szellemi termék védelme: A fenti leírás a Pannonia Travel (Pannonia Humana Kft.) szellemi terméke és tulajdona. Annak engedély nélküli részleges vagy teljes másolása, terjesztése, kereskedelmi célra történő felhasználása jogszabályba ütközik és jogi intézkedéseket von maga után. A „Képzeletbeli utazások” online előadások anyaga Pannonia Travel (Pannonia Humana Kft.) és az előadók szellemi terméke és tulajdona. Annak engedély nélküli részleges vagy teljes másolása, terjesztése, kereskedelmi és oktatási célra történő felhasználása jogszabályba ütközik és jogi intézkedéseket von maga után.