Pannonia                          Program- és Utazási Iroda
Kultúrában utazunk

WACHAUI HAJÓZÁS, MELKI APÁTSÁG ÉS ARTSTETTENI KASTÉLY

A Pannonia Program- és Utazási Iroda különleges nyári kirándulásának keretében, a Wachau vidéken járunk, és hajózunk. Tartson velünk erre a különleges útra, élvezze a táj lenyűgöző szépségét a természet e csodáját!

Ko­ra reg­gel elin­du­lunk au­tó­bus­­zunkkal Bu­da­pest­ről, a megadott helyszínekről. Úti célunk a Wachau vidéke, a Duna egyik legszebb szakasza. Krems–ben sétahajóra szállunk, elhajózunk Dürnstein, Weißenkirchen, Spitz, és Schönbühel mellett, végül pedig Melkben kötünk ki. A kikötőtől az apátság parkolójába visz minket az autóbusz, ahol szabad program keretén belül Melk városát lehet felkeresni, valamint egyénileg az Apátságot meglátogatni, melyhez asszisztenciát biztosítunk. A program végeztével egy különleges kastélyba invitáljuk utasainkat. A közelben lévő Artstetten–ben található kastélyt látogatjuk meg, amely Ferenc Ferdinánd, a Szarajevóban meggyilkolt Habsburg trónörökös, Ferenc József kijelölt utódjának a birtoka volt. A kastély a tragikus sorsú trónörökös és feleségének az életét mutatja be magyar nyelvű idegenvezetéssel, páratlanul gazdag kiállítási anyagon keresztül. A 2 órás program alatt a múzeumot, az időszaki kiállítást, a kriptát, és a parkot keressük fel. A program végeztével hazautazunk, Budapestre az esti órákban érkezünk meg.

Az utazás időpontja: 2018. június 23., július 21.

Indulás:

 • 5:15 Blaha Lujza tér ((Europeum hotel melletti buszöbölben)
 • 5:30 Batthyány tér (a Vásárcsarnok előtti buszmegállónál)

Kérjük, hogy 15 perccel az indulási időpont előtt érkezzenek a fenti indulási helyszínekre.

 Vidéki felszállási lehetőségek:

 • Budaörsi pihenő, M1/M7 autópálya, Agip benzinkút, 10 km
 • Tatai Remeteségi pihenő, M1 autópálya,  Shell benzinkút, 64 km
 • Győr, Arrabona pihenő, M1 autópálya, 119 km
 • Mosoni pihenő, M1 autópálya,162 km

A felszállási lehetőség időpontjáról érdeklődjön irodánktól.

 Érkezés: a késő esti órákban, 22 óra körül

 

Törzsutas  részvételi díj:  8.990 Ft/fő     Részvételi díj:  9.490 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza:

 • az autóbuszos utazást újszerű és megbízható felsőkategóriás autóbusszal,
 • a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést,
 • a szervezés díját.

 

Kötelezően külön fizetendő:

 • ügyfél regisztrációs díj: 1.200 Ft/fő, amely az új utasok által az utazási irodának fizetendő.

 

Külön fizetendő belépődíjak:

 • Hajójegy (kb 2 óra 50 perc): Felnőtt és nyugdíjas 26 €, 10-15 éves korig 13 €, 9 éves korig ingyenes,
 • Melk apátság csoportos, vezetéssel (20 fő fölött, kb. 1,5 óra): 13 €/fő, Diák (27 év alatt): 9 €, 18 év alatt: 6,5 €
 • Artstetten kastély belépő 12 € (kastély, helyi idegenvezetővel, időszaki kiállítás, kripta, park).

 

A megadott belépődíjak a foglalási, parkolási díjakat is tartalmazzák. A díjak a buszon az idegenvezetőnek €-ban fizetendők, amelyek időközben változhatnak.

 

 Kedvezményes utasbiztosítás (Baleset-, betegség, poggyász) irodánkban köthető.

 

Örömmel várjuk jelentkezésüket!

Üdvözlettel,

a Pannonia Program- és Utazási Iroda csapata

           „Kultúrában utazunk!”

 

Utasaink véleményeiből

"A Wachau Melk apátság kiránduláson vettünk részt családommal. A kirándulás fantasztikusan jól sikerült, köszönhetően idegenvezetőnknek, aki tudásával, empátiájával, gondoskodásával nagyon sokat nyújtott a csoportnak. Ezúton is megköszönjük neki és a gépkocsivezetőknek, hogy ezt a kirándulást feledhetetlenné tették. Ismét megerősödött számunkra, hogy a Pannoniatravel - egy kitűnő utazási iroda, remek szervezéssel, idegenvezetéssel. Legközelebb is Önökkel utazunk." 


"Tegnap (aug.26-án) vettünk részt az iroda Wachau, Melk és Artstetten útján. Ez egy különleges és csodálatos nyár végi kirándulás volt. Nagyon jól éreztük magunkat, nagyon élveztük a táj lenyűgöző szépségét. Nagyon jól megszervezett út volt ez is ugyanúgy mint amelyikeken már volt szerencsénk részt venni. Idegenvezetőnk, nagyon kedves, segítőkész és szakmailag maximálisan felkészült szakember. Nagyon sok és érdekes információval lettünk gazdagabbak az út során. Az autóbusz vezetői kiváló emberek, biztonságosan juttattak el bennünket a különböző helyszínekre. Bízunk benne, hogy a jövőben ismét találunk számunkra érdekes programokat a Pannonia kínálatában és újra együtt utazhatunk Önökkel."


Vevőtájékoztató:

A bejelentkezését és az adatok elküldését az info@pannoniatravel.hu e-mail címen teheti meg. A személyes ügyintézés érdekében a Flórián udvari irodánkban (1033 Budapest, Polgár u. 8-10. „E” épület, első emelet) várjuk hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra közötti nyitvatartási időben.

Az utazás megkezdéséhez utazási szerződés megkötésére van szükség. Kérjük, hogy ennek érdekében a következő adatok küldjék el részünkre: több megadott időpont és program esetén az utazás pontos időpontja és program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye.

Útjainkról a +3630/592-6107 telefonszámon is érdeklődhet a fenti nyitvatartási időben.

Iroda cím: Flórián Udvar 1033 Budapest, Polgár u. 8-10. „E” épület, első emelet. Irodánk megközelíthető a Polgár utcai bejáraton felül a Flórián tér felől az OTP bankfiók melletti „A” épület bejáratán keresztül is.

Nyitva tartás: hétköznapokon 12-18 óra között

Telefonszám: +3630/592-6107

E-mail cím: info@pannoniatravel.hu

Weboldal cím: www.pannoniatravel.hu

Bankszámla adatok: HUF számla 12076910-01434992-00100007 (Raiffeisen)

Irodánk a MUISZ (Magyar Utazási Irodák Szövetsége) tagja