Pannonia                          Program- és Utazási Iroda
Kultúrában utazunk

A Pannonia Program- és Utazási Irodatavaszi kirándulásának keretében Horvátországban járunk. Utunk során igyekszünk minden szépséget, érdekességet, értéket megmutatni utasainknak. Most a Plitvicei - tavak különleges világát és a horvát fővárost, Zágrábot mutatjuk meg.

PLITVICEI TAVAK ÉS A HORVÁT FŐVÁROS, ZÁGRÁB

1. nap: A reggeli órákban elindulunk Budapestről és a megadott felszállási helyekről. A déli órákban megérkezünk a horvát fővárosba, Zágrábba, ahol kezdetét veszi a városnéző sétánk. Utunkat a Jellasics bán téren kezdjük, majd a piacon áthaladva jutunk el a katedrálishoz. A Káptalan domb után, felkapaszkodunk a Felsővárosba, ahol a Szent Márk-templomot látogatjuk meg, valamint a Szábort, a horvát parlament épületét nézzük meg kívülről. Rövid szabad programot követően, utazunk a szálláshelyünkre, ahol elköltjük közös vacsoránkat.

 2. nap: Reggeli után Plitvicére utazunk, ahol kezdetét veszi a túránk, a tavak, vízesések, csobogók varázslatos világában. Tudta, hogy a híres indiánfilmet az Ezüst-tó kincsét is itt forgatták? A több órás program alatt bejárjuk a park leglátványosabb részeit, pallókon járva, hajóra szállva, vagy kisbusszal haladva felfedezzük az édesvízi mészkő által alkotott teraszokat, és meglessük ennek a hihetetlen vízi világnak az élővilágát. Életre szóló élményekkel gazdagodva délután indulunk Budapestre, ahová késő este érkezünk meg.

 

Az utazás időpontja: 2018. október 13-14. (szombat-vasárnap)

 Indulás:

 • 6:15 Blaha Lujza tér (Europeum hotel melletti buszöbölben)
 • 6:35 Batthyány tér 7. (a villamosmegálló előtt)

Kérjük, hogy 15 perccel az indulási időpont előtt érkezzenek a fenti indulási helyszínekre.

 

Vidéki felszállási lehetőségek:

 • Budaörsi pihenő, M1/M7 autópálya, MOL (volt Agip) benzinkút, 10 km 
 • Fehérvári pihenő, M7 autópálya, Shell benzinkút, 60 km
 • Balatonlellei pihenőhely, M7 autópálya, Mol benzinkút, 138 km
 • Nagykanizsa, régi 7-es főút mellett, Mol benzinkút

A felszállási lehetőség időpontjáról irodánkban érdeklődjön.

Érkezés: a késő esti órákban, 22 óra körül


 Törzsutasrészvételi díj: 29.990 Ft/fő    Részvételi díj: 31.990 Ft/fő​

A részvételi díj tartalmazza:

 • az autóbuszos utazást, megbízható, felsőkategóriás autóbusszal,
 • a háromcsillagos szállást,
 • félpanziós ellátást,
 • a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést,
 • a szervezés díját.


Kötelezően külön fizetendő:

 • ügyfél adminisztrációs díj: 1.200 Ft/fő, – törzsutasaink által nem fizetendő (közvetlenül az irodánknál történő jelentkezés esetén)
 • 1,8 % kötelező útlemondási biztosítás,
 • egyágyas felár: 6.900 Ft.


Külön fizetendő belépődíj:

 • Plitvice Nemzeti Park: Felnőtt: 150,- Kuna, Tanuló: 100 Kuna; 7-18 év között: 80 Kuna 7 éves korig ingyenes.
 • Kétórás zágrábi városnézés helyi idegenvezetővel: 20 Kuna/fő

A belépődíj az időpontfoglalás költségeit és az esetleges parkolási díjakat is tartalmazzák. A belépődíj a buszon az idegenvezetőnek fizetendő, amely időközben változhat.


Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás irodánkban kedvezményes áron köthető.


Örömmel várjuk jelentkezésüket!

Üdvözlettel,

a Pannonia Program- és Utazási Iroda csapata

           „Kultúrában utazunk!”


Utasaink véleményeiből:

"Kétnapos Plitvicei tavak kiránduláson voltunk a társasággal. Teljes mértékben meg voltunk elégedve a szolgáltatásokkal!" 

"Veletek utaztam 2016 07 02-03án Horvátországba a Plitvicei tavakhoz. Csodás élményben volt részem!! Az idegenvezetőnek ès buszsofőrnek köszönet. Szuperek voltak!!! A szállás szintén szuper volt. A programok szintén. Nagyon jo volt a csoport is."

"Üde színfolt ez az iroda! Tetszett az útjuk program összeállítása azért esett rájuk a választás. Még csak egyszer utaztam velük, de minden rendben volt, szervezés, utazás, időpontok. Aki jól akarta magát érezni, minden adott volt hozzá. Az ügyintézés átlagon felüli minőségű volt, igazán törődnek az utasokkal. Ha kérés van, azt maximálisan igyekeznek teljesíteni. Köszönet érte! Az út nagyon nagy élmény volt, (Plitvicei-tavak), már most tudom, hogy máskor is fogok velük utazni." 


Vevőtájékoztató:

A bejelentkezését és az adatok elküldését az info@pannoniatravel.hu e-mail címen teheti meg. A személyes ügyintézés érdekében a Flórián udvari irodánkban (1033 Budapest, Polgár u. 8-10. „E” épület, első emelet) várjuk hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra közötti nyitvatartási időben.

Az utazás megkezdéséhez utazási szerződés megkötésére van szükség. Kérjük, hogy ennek érdekében a következő adatok küldjék el részünkre: több megadott időpont és program esetén az utazás pontos időpontja és program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye.

Útjainkról a +3630/592-6107 telefonszámon is érdeklődhet a fenti nyitvatartási időben.

Iroda cím: Flórián Udvar 1033 Budapest, Polgár u. 8-10. „E” épület, első emelet. Irodánk megközelíthető a Polgár utcai bejáraton felül a Flórián tér felől az OTP bankfiók melletti „A” épület bejáratán keresztül is.

Nyitva tartás: hétköznapokon 12-18 óra között

Telefonszám: +3630/592-6107

E-mail cím: info@pannoniatravel.hu

Weboldal cím: www.pannoniatravel.hu

Bankszámla adatok: HUF számla 12076910-01434992-00100007 (Raiffeisen)

Irodánk a MUISZ (Magyar Utazási Irodák Szövetsége) tagja