Pannonia                          Program- és Utazási Iroda
Kultúrában utazunk

Koronavírussal kapcsolatos tájékoztatás

Értesítjük kedves Utasainkat, hogy irodánkban a személyes ügyintézés és a telefonos ügyintézés is határozatlan ideig szünetel. Megkereséseiket e-mailben várjuk. A megnövekedett adminisztrációs teher okozta szokásosnál hosszabb válaszidő miatt szíves türelmüket kérjük. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük. 


Kedves Útitársunk!

A mára már mindannyiunk érintő változások irodánkat is változtatásra sarkallják. A jelenlegi a koronavírus okozta rendkívüli helyzetre való tekintettel, amikor szinte minden országban a csoportos vagy tömeges megbetegedések tapasztalhatók, és az állampolgárai védelmében a Magyar Kormány lezárta Magyarország határait a következő hetekre, így a kialakult elháríthatatlan külső okokra való tekintettel, jelen pillanatban, az útjaink lebonyolítása határozatlan ideig megkérdőjeleződik.

Úgy gondoljuk, hogy a rendkívüli helyzet, rendkívüli egyéni hozzáállást  igényel. Ennek megfelelően a korábban megrendelt utak kapcsán, a vendégeink által a lemondott utazások esetében, Irodánk nem kívánja érvényesíteni a kötbéreket, az érvényben lévő ÁSZF és az irodánkat súlytó nehézségek ellenére sem. A szabályoktól való eltekintésért azt kérjük vendégeinktől, hogy foglaljanak át az eredetileg lefoglalt út időpontjához képest egy éven belül induló útjaink valamelyikére a szerződés tárgyát képező összegben, és amelyet ajándék utalvány formájában használják fel. Továbbá kérjük Önt, hogy támogassa irodánk fennmaradását az egynapos kirándulások esetében 3.000 Ft/foglalás, a többnapos utazások 3.000 Ft/fő díjjal, amely a az utalvány értékéből kerülne levonásra vagy befizetéssel is megtörténhet, annak érdekében, hogy bevételek nélkül maradt cégünk is át tudja vészelni a válságperiódust.

Köszönjük a megértését és együttműködését. Irodánk elkötelezett a Törzsutasaink és az utazási szakma iránt, így továbbra is megfeszítve dolgozunk azon, hogy a rendkívüli állapot miatt lemondott utak helyett azonos vagy hasonló tartalmú, valamint újabb és újabb programokat kínáljunk Önnek.

A fentieknek megfelelően foglalását kérésének megfelelően áttesszük bármely utazásunkra ajándékutalvány formájában. Magasabb értékű út esetén beszámítjuk az eddig befizetett díjakat, alacsonyabb értékű út esetében a különbözetet beszámítjuk a fakultatív programok belépődíjaiba.

Várjuk szíves válaszukat, hogy mely fenti lehetőséget választják, őszintén bízva abban, hogy a következő hónapok pozitív fejleményei alapján, terveinknek megfelelően az idei évben is még sok utazásunk megvalósulhat, amelyeken Önt is vendégeink között köszönthetjük.

 MENTSÜK MEG AZ ÉLMÉNYEINKET - MENTSÜK MEG A TURIZMUST

Tisztelettel és üdvözlettel,

a Pannonia Utazási Iroda csapata

Általános szerződési feltételeink az alábbi linken tekinthetőek meg:


Fontos kivételek:

Amennyiben légitársaságokkal, külföldi szolgáltatókkal, belföldi értékesítő partnerekkel kötött szerződések 45 napnál korábbi teljesítést írnak elő a Pannonia Program- és Utazási Irodának, abban az esetben egyedi útlemondási költségátalányok kerülnek megállapításra. Az esetenkénti eltérésekről tájékoztató levélben ad pontos tájékoztatást a Pannonia Program- és Utazási Iroda.” A Magyar Kormány által az állampolgáraink érdekében hozott korlátozó intézkedések esetén, vagy amennyiben a Konzuli Szolgálat utazásra nem javasolt térségbe sorolná be az érintett területeket, úgy utazási irodánk is az út másik időpontban történő lebonyolítása vagy lemondása mellett fog dönteni. Az utóbbi esetben, a kialakult vis maior helyzetre való tekintettel, a visszatérítés annak mértékében történhet meg, amilyen mértékben a partnereink visszatérítik az utazási irodánk részére a feléjük előzetesen rendezett díjakat.