Pannonia                          Program- és Utazási Iroda
Kultúrában utazunk

A Pannonia Program- és Utazási Iroda adventi kirándulása alkalmával az osztrák császárvárosba látogatunk  el. A választott program mellett szabadidő keretében lehetőség nyílik, hogy kedvünkre sétáljunk, vásároljunk, puncsot és Sacher-tortát kóstoljunk egyéni ízlés szerint.

ADVENT BÉCSBEN – HOFBURG

CSÁSZÁRI LAKOSZTÁLYOK, SISI MÚZEUM, EZÜSTKINCSTÁR

Reggel felkerekedünk, hogy belekóstoljunk a császárváros varázslatos adventi hangulatába, megcsodáljuk műemlékeit és megízleljük karácsonyi finomságait. Indulásunkat követően a határ közelében rövid pihenőt tartunk, majd folytatjuk utunkat Bécs felé. Várhatóan 10 óra tájban érkezünk Bécsbe. Napunk során ellátogatunk az óváros szívében fekvő Hofburgba, a Habsburg család császári rezidenciájába, amely évszázadokon át épült, formálódott és ma egy számos intézménynek helyet adó gyönyörű palota. Előre bejelentett csoportunkkal a komplexum egyik legizgalmasabb részét keressük fel, egyetlen belépőjegy megváltásával három érdekes kiállítást is megtekinthetünk egy helyen: Császári lakosztályok, Sisi múzeum, Ezüstkincstár. Bepillantást nyerhetünk így a magyar történelemből is jól ismert uralkodók életébe, lakókörnyezetébe, az Erzsébet királynőnek szentelt tárlaton megismerhetjük Sisi ruháit,, hajviseletét, személyes tárgyait, élettörténetét, az Ezüstkincstárban pedig elámulhatunk a meseszép étkészleteket és az elegáns lakomákhoz tartozó kiegészítőket látva.

A nap további része szabadon rendelkezésre áll, akinek egyéni tervei vannak, kedve szerint töltheti idejét, aki pedig szívesen marad a csoporttal, azzal elindulunk egy kellemes gyalogos sétára. A városnézés során megtekintjük a Mária Terézia teret, az Operaházat, a Kärtnerstrasset, valamint a Stephansdomot.

A szabadidőben érdemes további sétákat tenni az adventi díszbe öltözött utcákon, ellátogatni a Városháza előtti karácsonyi vásárba, válogatni a kézműves remekek közül és persze megkóstolni egy zamatos puncsot vagy forralt bort!

A programok sorrendje az egyes programhelyszínek visszaigazolásainak függvényében változhat.

Tartson velünk, fedezze fel, élvezze a sokszínű adventi Bécset saját terve, kedve szerint!


Az utazás időpontja:

2017. december 16.(szombat)   


Budapesti felszállási lehetőségek:

 • 5:45 Hősök tere (Hősök tere, Műcsarnok melletti buszparkoló, Dózsa György 90.)
 • 5:45 Blaha Lujza tér (Corvin Áruház parkoló)
 • 6:00 Batthyány tér 7. (a villamosmegálló előtt)

 

Kérjük, hogy 20 perccel az indulási időpont előtt érkezzenek a fenti indulási helyszínre.

 

Vidéki felszállási lehetőségek:

 • M1/M7 autópálya, Budaörsi pihenő, Agip benzinkút, 10 km,
 • M1 autópálya, tatai Remeteségi pihenő, Shell benzinkút, 64 km,
 • M1 autópálya, Győr, Arrabona pihenő, 119 km,
 • M1 autópálya, Mosoni pihenő, 162 km.

 

Érkezés: a késő esti órákban, 22 óra körül

 

Törzsutas részvételi díj: 5.490 Ft/fő Részvételi díj: 5.790 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza:

 • az autóbuszos utazást újszerű és megbízható felsőkategóriás autóbusszal,
 • a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést,
 • a szervezés díját,
 • ingyenes Bécs belváros térképet.


Kötelezően külön fizetendő:

 • ügyfél regisztrációs díj: 1.200 Ft/fő, amely az új utasok által az utazási irodában fizetendő,
 • Szombati napokon városi behajtási engedély és parkolási díj: 4 €/fő, pénteken és vasárnap a parkolási díj: 3 €/fő, amely a buszon az idegenvezetőnek €-ban fizetendő.


Külön fizetendő belépődíj:

 • Hofburg (Császári lakosztályok, Sisi Múzeum, Ezüstkincstár) belépőjegy F/Ny: 14 €/fő, GY: 8,5 €/fő, D: 13 €/fő

A belépődíj a buszon az esetleges foglalási díjakat is tartalmazza. A díjak az idegenvezetőnek €-ban fizetendő, amelyek összege időközben változhat.Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás irodánkban kedvező áron köthető.


Örömmel várjuk jelentkezésüket!

Üdvözlettel,

a Pannonia Program- és Utazási Iroda csapata

           „Kultúrában utazunk!”


Utasaink véleményeiből:

"Bécsben jártam a barátnőmmel, minden rendben ment, nagyon jól éreztük magunkat."

"Bécsi Adventi vásár úton voltunk az irodával. Az ügyintézés zökkenőmentes volt. A szervezés, a programok és az utazás jó volt, jól éreztük magunkat. Az idegenvezetők kedvesek, barátságosak és felkészültek voltak. Máskor is szívesen utaznék az irodával."


Vevőtájékoztató:

A bejelentkezését és az adatok elküldését az info@pannoniatravel.hu e-mail címen teheti meg. A személyes ügyintézés érdekében a Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I. emelet 11/A szám alatti irodánkban várjuk hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra közötti nyitvatartási időben.

Az utazás megkezdéséhez utazási szerződés megkötésére van szükség. Kérjük, hogy ennek érdekében a következő adatok küldjék el Részünkre. Több megadott időpont és program esetén az utazás pontos időpontja és program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye.

Útjainkról a +3630/592-6107 és a +361/341-3682 telefonszámokon is érdeklődhet a fenti nyitvatartási időben.


A Pannonia Program- és Utazási Iroda azzal a céllal jött létre, hogy az eleinktől ránk maradt szellemi-kulturális örökséget és a világ szép tájait bemutassa a kirándulni, új ismereteket szerezni vágyóknak. Hisszük, hogy az utazás a feltöltődés és tanulás egyik legizgalmasabb formája.


Iroda cím: 1036 Budapest, Kolosy tér 2. I. emelet 10/B-11/A (A piac épületében, a Civil Ház mellett található Irodánk akadálymentesen, lifttel is megközelíthető.)

Nyitva tartás: hétköznapokon 12-18 óra között

Telefonszám: +3630/592-6107, +361/341-3682

E-mail cím: info@pannoniatravel.hu

Weboldal cím: www.pannoniatravel.hu

http://www.pannoniatravel.hu/kapcsolat.html

Bankszámla adatok: HUF számla 12076910-01434992-00100007 (Raiffeisen)

Irodánk a MUISZ (Magyar Utazási Irodák Szövetsége) tagja