Pannonia                          Program- és Utazási Iroda
Kultúrában utazunk

ADVENT BADEN BEI WIENBEN

KARÁCSONYI VÁSÁR KÖZÉP-EURÓPA LEGNAGYOBB BEVÁSÁRLÓKÖZPONTJÁBAN, A SHOPPING CITY SÜDBEN

Közép-Európa legnagyobb bevásárlóközpontjába visszük vendégeinket a nyüzsgő karácsonyi vásárra, majd a nap másik részében, immár a karácsonyi ajándékok meglétének megnyugtató tudatában ellazulhatunk a biedermeier városban, ahol még a 21. század elején is a Monarchia hangulatát érezhetjük.

Reggeli indulásunkat követően Sopron érintésével érkezünk a Bécs melletti Vösendorfba, ahol Közép-Európa legnagyobb bevásárló központja, a Shopping City Süd található. Közel 200 ezer négyzetméteren, több mint 330 üzlet csalogatja vásárlóit. Adventi időszakban különleges élmény itt eltölteni több órát, belemerülni a karácsonyi vásárok nyüzsgésébe. Itt beszerezheti az egész család részére az összes karácsonyi ajándékot.

A nap további részét Bécs előkelő elővárosában, a biedermeier városnak is nevezett, Baden bei Wienben töltjük. A kisvárost ma is belepi a Monarchia hangulata. Elegáns utcáival, üzleteivel, gyönyörűen felújított házaival, villáival, parkjaival, békebeli hangulatával minden évszakban megér egy kirándulást. Híres kaszinója és a kénes gyógyfürdője, a Römertherme, egész évben várja vendégeit. Több zeneszerző, Mozart, Schubert, Beethoven, Johann Strauss gyakori vendégek voltak a városban. Idegenvezetőnk egy rövid városnéző sétára hívja az érdeklődőket a sétáló övezetbe. Érintjük a Beethoven-házat, a Fellner és Helmer által épített Stadttheater épületét, a 15. században épült gótikus Szent István-plébániatemplomot, és a Kurparkban található Casino Badent. Sétánk végén még arra is lesz idő, hogy végig járjuk az adventi vásárt, válogathassunk a kézműves remekek között, megkóstolhassunk egy bögre puncsot vagy forralt bort!


Az utazás időpontja:

2018. december 8. (szombat), december 15. (szombat)

Indulás:

 • 6:00 Blaha Lujza tér (Europeum előtti buszöböl)
 • 6:15 Batthyány tér (a Vásárcsarnok előtti buszmegállóban)

Kérjük, hogy 15 perccel az indulási időpont előtt érkezzenek a fenti indulási helyszínre.


Vidéki felszállási lehetőségek:

 • Budaörsi pihenő, M1/M7 autópálya, MOL (volt Agip) benzinkút, 10 km,
 • Tatai Remeteségi pihenő, M1 autópálya, Shell benzinkút, 64 km,
 • Győr, Arrabona pihenő, M1 autópálya, MOL benzinkút 119 km,


Érkezés: az esti órákban 22 óra körül


Törzsutas részvételi díj: 6.490 Ft/fő      Részvételi díj: 6.990 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza:

 • az autóbuszos utazást megbízható, felsőkategóriás autóbusszal,
 • a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést,
 • a szervezés díját.


Kötelezően külön fizetendő:

 • ügyfél regisztrációs díj: 1.200 Ft/fő, amely az új utasok által az utazási irodában fizetendő,
 • Parkolási díj: 4 €/fő, amely a buszon az idegenvezetőnek €-ban fizetendő.


Választhatóan fizetendő díjak:

 • Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás: 80 év alatt 600 Ft/fő; 18 év alatt: 300 Ft/fő, amely az irodában fizetendő.


Örömmel várjuk jelentkezésüket!

Üdvözlettel,

Pannonia Program- és Utazási Iroda

           „Kultúrában utazunk!”


Vevőtájékoztató:

A bejelentkezését és az adatok elküldését az info@pannoniatravel.hu e-mail címen teheti meg. A személyes ügyintézés érdekében a Flórián udvari irodánkban (1033 Budapest, Polgár u. 8-10. „E” épület, első emelet) várjuk hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra közötti nyitvatartási időben.

Az utazás megkezdéséhez utazási szerződés megkötésére van szükség. Kérjük, hogy ennek érdekében a következő adatok küldjék el részünkre: több megadott időpont és program esetén az utazás pontos időpontja és program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye.

Útjainkról a +3630/592-6107 telefonszámon is érdeklődhet a fenti nyitvatartási időben.